divendres, 12 de novembre del 2010

Reagrupament motiva el vot dels qui no volen ser mai més esclaus





Joan Carretero s'emociona a la Seu Vella de Lleida en l'inici de la campanya

En un acte agombolat per les velles pedres de la Seu Vella de Lleida, Reagrupament Independentista ha demanat, en boca d'un emocionat Joan Carretero, el vot per a la formació dels qui no "volem ser mai més esclaus d'Espanya" i de tot el que significa.

Davant d'un públic entusiasta, els quatre caps de llista del partit independentista —Jaume Fernàndez (Lleida), Ferran Pujol (Tarragona), Rut Carandell (Barcelona) i Joa Carretero (Girona i candidat a la Presidència)— han fet un discurs poc habitual en l'inici d'un acte de campanya. El mateix Jaume Fernàndez, que una hora abans havia fet un acte al seu poble, Rosselló, ha dit quelat d no prometia més "carreteres, més escoles, més hospitals", sinó que  mai no es rendiria. No menys abrandat s'ha mostrat Ferran Pujol, que ha parlat dels abnegats associats, com Rut Carandell, que ha insistit que només un programa com el que proposa Reagrupament pot fer recuperar l'autoestima dels catalans.





Carretero ha sentenciat que davant del precicipi en què es troba Catalunya no s'hi va a enganyar la gent amb promeses fútils o barraques de fireta. El candidat a la presidència de la formació independentista ha recordat que, fa dos anys, tothom apostava "perquè desparegussim, però som aquí per quedar-nos i per fer-ho amb nota". El metge de Puigcerdà ha dit que per fer el cim de la independència "no ens podem quedar al campament base", com han fet altres, sinó que hi hem d'arribar d'una tirada.

L'acte ha finalitzat amb el desvetllament del cartell electoral —mentre es pintava un grafit de gran format en una pissarra— i el Cant dels Segadors.