dimarts, 9 de novembre del 2010

Carretero: «Amb partits dirigits per ni-nis i per mediocres al Govern no anem enlloc»



Reagrupament recomana fer cas del que diu el veí de Sant Just Desvern, Jose Montilla, que quan anem a votar "ja ens autodeterminem"

Joan Carretero s'ha mostrat molt crític amb el Govern i alguns dels dirigents dels partits del tripartit en l'acte celebrat aquest vespre de dilluns a Sant Just Desvern. De l'Administració autonòmica ha dit que hi regna la mediocritat més absoluta, amb un dèficit que pot obligar a intervenir la Generalitat "per la fallida en què ens ha ficat"; dels qui capitanegen alguns partits, vells i nous, ha afirmat que "estan dirigits per ni-nis, així que no m'estranya que pretenguin que els qui ni treballen ni estudien siguin premiats, en comptes de fer-ho amb els qui s'arrisquen i aposten per l'excel·ència, que és un dels nostres objectius".



El president de Reagrupament, junt amb Rut Carandell, candidata per Barcelona, han fet el ple aquest vespre de dilluns a l'Ateneu de Sant Just Desvern. La vicepresidenta ha insistit "en allò que els actuals polítics no volen ni sentir a parlar: una nova llei electoral en què els ciutadans puguin votar directament qui els representi i fer-lo fora amb la mateixa contundència", la limitació de mandats, una llei de finançament dels partits o una llei d'incompatibilitats. Carandell ha confessat: "Sóc mare de família i treballadora i l'únic que em mou és el benestar dels nostres ciutadans, i per a això cal la independència i grans canvis pel que fa a la regeneració democràtica".



Carretero, per la seva banda, ha recomanat la gent del Baix Llobregat que fem cas "del vostre veí de Sant Just, el senyor Montilla, que diu que ens autodeterminem cada cop que acudim a les urnes. Feu cas, doncs, del president, i voteu en conseqüència", ha sentenciat. El candidat per Girona ha dit que per arribar al cim de la independència "no ens podem quedar al campament base, com han fet alguns que ja coneixem.