divendres, 18 de desembre del 2009

Barraquisme a Gràcia


En un solar, fa poc enderrocat, a la cruïlla Torrent de l'Olla/Diluvi, al barri de Gràcia, s'hi ha instal·lat un sense sostre, que hi ha bastit la barraca que podeu veure a la foto.

Els serveis socials de l'Ajuntament de l'exvila, comanats per ERC i PSOE (PSC), no s'han dignat de passar-hi i els veïns temem que si no s'hi posa remei de seguida es podria produir un efecte crida, sobretot tenin en compte els greus problemes d'habitatge que hi ha actualment.

3 comentaris:

Unknown ha dit...

No em quedq clar si la seva preocupacio principal es per aquest pobre home que ha de dormir al carrer , o per el mal efecte que li dona aun barri tan maco como gracia. (perdo per els eccents pero estic escrivint amb un teclat frances)

Xavier Borràs ha dit...

Em sembla que està clar que si parlo dels serveis socials al barri és perquè em preocupa la situació de l'home que dormia al carrer. Sortosament, sembla que la denuncia al bloc ha tngut el seu efecte i al cap de dos dies els serveis socials se'n va fer càrrec. A més, s'ha aixecat una paret al voltant del solar, amb què s'evita, també, que els infants s'hi puguin fer mal.

SERGIBR ha dit...

Se'n va fer càrrec de què? De fotre a fora a l'indigent i derribar-li la tenda de campanya?