diumenge, 28 de setembre del 2008

Ridícula manifestació de frikis xenòfobs espanyols a Barcelona

Un grupúscul de meuques, pixatinters, flasques amb ploma, falangistes, guàrdies civils, lerrouxistes, actors de tercera, torturadors desvagats, criatures descarriades i alguns fills de la gran xingada (iniciada a l'altra banda de la bassa el 1492), a més dels diputats Alberto Rivera (Ciudadanos) i Alicia Sánchez Camacho (PP), s'han manifestat aquest migdia per reclamar que són espanyols i volen l'ensenyament a Catalunya en la llengua imposada a sang i fetge a més de 200 milions de persones arreu del món.



Entre banderes dels homosexuals, espanyoles (constitucionals i toreres), de l'Aragó i pancartes reclamant que s'ensenyi en «la lengua común», el quasi miler de manifestants ha arribat a la plaça de Sant Jaume sense que passés res. La cara d'astorament del diputat Alberto Rivera era digna de ser fotografiada, com per donar a entendre que no era possible que les hosts catalanistes no els haguessin insultat, empès o llençat ous podrits. Tot al contrari: al pas de la manifestació, des de la plaça del bisbe Urquinaona fins al Palau de la Generalitat, l'escàs públic que a aquelles hores passejava per Barcelona o bé s'hi han mostrat indiferents o bé s'han fet un fart de riure i encara ara els fa mal el panxell.

El grup de frikis volia entonar el Cara al Sol i l'himne d'Espanya, però l'eixordador brogit dels avions de la Festa del Cel els ho ha impedit, amb què han hagut de marzar cap a llurs cataus fins a la pròxima pallassada.

1 comentari:

Setembre Negre ha dit...

Benvolgut Xavier Borràs,

M'han deixat l'entrevista que li vas fer al malanguanyat Joan Oliver, "Joan Oliver tal com raja".

Quina alenada d'aire fresc i de veritats com a temples que encara avui continuen silenciades!

Certament es troben a faltar intel·lectuals com ell (no pseudointel·lectuals en nòmina) i editorials -i periòdics- com El Llamp!

Felicitats per tot!

Salut i Llibertat!

Setembre Negre