diumenge, 29 de juny del 2008

Tv3 d'Espanya, la Roja

El TN d'aquesta nit, 29 de juny de 2008, ha obert amb la qüestió del partit Alemanya-Espanya de la final de l'Eurocopa de futbol i s'hi ha allargassat durant 10 minuts. Ha bastit una informació per crear la realitat que a la majoria de catalans l'únic que ens interessa és aquest partit i, sobretot, que guanyi Espanya. Més tard, a la secció d'esports del TN, per si no n'ho havia prou, hi han tornat...

Fa uns dies va passar una cosa semblant amb l'Expo de Saragossa, quan durant uns dies s'hi va fer un deplegament digne d'un gran esdeveniment espanyol que, de grat o per força, als catalans ens ha de plaure, tot i que aquesta paradeta aragonesa no interessa ni als propis saragossans (hi va haver més gent a l'acte de retorn del castell de Montjuïc a Barcelona que en la inauguració de l'Expo 2008).

Aquests són els grans canvis, entre d'altres de no menys desnacionalitzadors, que ha aportat Mònica Terribas des que ha estat nomenada directora de TV3?

Doncs, anem bé, anem molt bé.

5 comentaris:

Unknown ha dit...

TV3 és cada cop un instrument més descarat per espanyolitzar-nos i crear opinió centralista a casa nostra.

Anònim ha dit...

si... i ZP controla satèl.lits q'envíen ones electromagnèticoespanyolitzadores, poseu-vos paper d'al.lumini al cap, depressa! no fos cas q'assumissiu la realitat de q Catalunya forma part d'Espanya!!! no fos cas q defugissiu quimeres absurdes d'independència!!!
(sí... un pel àcid, passa q'em toca els 'cataplins' aquesta moda beneita del catalanisme mal entès)

Daniel Terrasa ha dit...

Cou, cou molt veure que viviu instalat en un deliri. La realitat és ben diferent.

Espanya és una realitat, els PPCC no han existit mai.

Anònim ha dit...

Hi ha vegades que em feu por Borràs. Quan entendrà que la societat catalana està composta per gent espanyola com vos dieu? Sembla que vivim a un país colonitzat, quan no és ni de bon tros així. Vostè sí que manipula la realitat, i en crea una altra de ben diferent: la seva i la de quatre arreplegats. Em sembla que vostè no va sortir al carrer el dia que la selecció espanyola va guanyar l'Eurocopa, oi? Els carrers eren plens de gent ilusionada, de gent que se sent espanyola i té tot el dret a sentir-s'hi. Aquesta gent paga els impostos per mantenir la televisió pública igual que ho fa vostè. Ha d'estar la televisió pública al servei d'una corrent d'opinió totalment minoritària -i ho sap de sobres-, i establir aquesta esquizofrènia catalanista xenòfoba que adopta vostè tan sovint, o estar al servei de la pluralitat de la societat actual catalana? Reflexioni, perquè la seva actitud anti tot el que pugui tenir un mínim bagatge espanyol és del tot xenòfoba.

Xavier Borràs ha dit...

A Joan Jordi nom (suposat, és clar: els que insulten sempre s'amaguen rere l'anonimat). Vós (el vostè és cosa d'espanyols, per cert= sou membre, efectivament, de la gran massa que conforma la colònia espanyola a Catalunya. Que jo ho blasmi, que sóc colonitzat, no sé què té xenòfob. Llegeixi més i deixi d'escoltar la COPE i bavejar quan parla l'Iceta.