dilluns, 9 de juny del 2008

AirBerlin contraataca. Nosaltres, també!




Ho tenen pelut, els d'AirBerlin, els lingüicides xenòfobs i filonazis que s'han befat del català, si volen denunciar la campanya de boicot que, de mica en mica, va omplint internet, els diaris, les ràdios i tots els mitjans haguts i per haver. A Vilaweb diuen que els de la companyia volen denunciar en Joan Puig perquè creuen que va ser el primer a penjar-ho i que va difondre el logotip manipulat amb l'esvàstica nazi.

Bé, s'equivoquen: encara que no vaig fer el logotip (el vaig rebre des de diverses vies alhora), vaig penjar el post un dia abans que en Puig. Ara, doncs, que em denunciïn a mi, també. I a tots els qui el van penjar encara abans.

De moment, per anar fent boca, els de Criteri ja han engegat una campanya de cartes. Afegiu-vos-hi!

5 comentaris:

Anònim ha dit...

SIGUEM REALISTES PELUT HO TE CATALUNYA. JUGANT AMB BAR......

romanidemata ha dit...

resistència...
per cert ja m'he adherit a la campanya

salut

DL ha dit...

No trobo adient el logo modificat d'Air Berlin amb l'esvàstica. Com deia Joan Fuster el problema a Europa és que hi ha molts milions de jacobins per civilitzar. El problema, doncs, són els jacobins, les seves burocràcies estatals (incloses les burocràcies d'empreses ex-monopolístiques). No sé quin símbol tenen aquesta gent, però no cal que siguin feixistes perquè siguin capaços de fer mal a Catalunya.

En canvi, però, si Joan Puig és denunciat o repressaliat per exercit el seu dret a la lliure expressió, llavors caldrà fer-li costat.

Anònim ha dit...

campanya en favor de la identitat catalana i les seleccions catalanes: --Adeuespanya.bloc.cat-- ENTREU-HI!

Herois ha dit...

Vinga, els petards sobrers x si guanya Rússia!