dissabte, 15 de setembre del 2007

Saura identifica l'encaputxat de Girona

Saura, flagell de joves independentistes, ha identificat finalment l'encaputxat que va cremar una foto dels reis dels espanyols a Girona el passat dijous. Heus-ne ací la foto.




Sembla que cremar fotos dels reis dels espanyols és una greu injúria i pot ser penat amb dos anys de presó. Ostres, i jo sense saber-ho! Val igual si t'hi cagues en la intimitat? O s'ha de fer públicament?

5 comentaris:

una lingüista ha dit...

Hahaha! Que bo...! ;-)

Jordai ha dit...

Tindran collons de tancar-nos els blocs ?

http://galaxiajordai.blogspot.com/2007/09/proposta-interessant.html

Anònim ha dit...

Cremar símbols no és penat ni a Regne Unit n i a Estats Units. Aquests si que fa anys que tenen democràcia. Quan arribarà aquí?

Samanta B ha dit...

Diu que són dos anys per foto cremada? Al·lots, quina barbaritat!

Xavier, deixo a la teva disposició el meu últim intent d'incursió en la xerrera política. En cas que tinguis un moment mort...

Salut!

Unknown ha dit...

Un tema m'agrada de tota aqyesta història: Hem aconseguit saltar a les orimeres planes a nivell estatal. Fins-i-tot al programa de telemerda Tomate han sortit les imatges (ho vist pel Youtube). No cal dir que el comentaris dels periodistes són com s'esperaven, però és positiu doncs l'EI ha aconseguit trenacr el setge mediàtic.

Fixem-nos sinó en els actes de l'11 de setembre organitzats per l'EI: Boicot total als grans mitjans de premsa i televisió (i algunes ràdios).

És la política de Tatcher contra l'IRA: Si el tema no surt a la premsa no se li dona ales i rsta minimitzat.

Bé, e tot cas jo també sóc antimonàrquic. :-)