diumenge, 21 de gener del 2007

Gargallo és català, senyors de la Fundació Caixa Catalunya!

M'ha sorprès desagradablement (encara tinc capacitat de sorprendre'm) que al catàleg de la magnífica exposició de Pau Gargallo que es fa a la planta noble de la Pedrera de Barcelona, promoguda per la Fundació Caixa Catalunya (que presideix el sinistre Narcís Serra), el comissari Rafael Ordóñez Fernández hi diu, textualment que Gargallo va néixer a «Maella (Saragossa)», quan tothom sap que Maella pertany a la Terra Alta, dita Matarranya a la Franja de Ponent. Es tracta, doncs, d'un nou intent de desnacionalització a afegir en el suma i segueix que ens aclapara.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Perdona, pero Maella, correspon a Arago. Potser ets tu, que veus on no n'hi ha... quina falera uns i altres per la "desnacionalització" i nacionalització dels demes. Amb els problemes que hi ha mon...

Xavier Borràs ha dit...

Tu, l'anònim, tens un problema que és que ets un no ningú i els no ningú, anònims com tu, són el problema del món

Anònim ha dit...

soc el poblema del mon, si, pero no perdo el cul per xorrades com: Gargallo era Català!!!! realment és taaaaant important aixó? Maella pertany a Aragó, si, a la franja, pero Aragó. Hi vaig cada estiu, i tranquil, parlen català també, o sigui que podeu anar-hi.

Xavier Borràs ha dit...

Doncs jo no veig que tinguis nom. Si no és taaaan important per què hi perds taaaant de temps!

Anònim ha dit...

patetic