dilluns, 17 de juliol del 2006

La segona mort de la revista Userda








Vint-i-cinc anys després, la història es repeteix.

Efectivament, aquest juliol de 2006 havia d'aparèixer al nostre web el número 24, corresponent al mes de juliol, de la revista USERDA. Tanmateix, l'incompliment unilateral per part d'Editorial de Periodistes, SL i de Jaume Reixach, director del setmanari El Triangle on es publicava el tercer dilluns de cada mes USERDA­,del pacte acordat l'any 2004, ha obligat el Col·lectiu Userda i el Consell de Redacció de la publicació a donar per acabada aquesta relació i, doncs, a sacrificar l'edició de la nostra revista en ares de la independència política i econòmica que sempre hem defensat com a periodistes ecologistes.

El Col·lectiu Userda agraeix el suport que ha rebut fins ara, tant dels lectors en paper com dels del web, i espera poder oferir-vos ben aviat la fins ara única, i degana, revista de pensament ecologista dels països catalans.

Salut i Ecologia!

Xavier Borràs

Director d'USERDA
President del Col·lectiu Userda
(Associació Catalana de Comunicació Ecologista)

1 comentari:

Samanta B ha dit...

Hola Xavier. Ja que el teu ha sigut un dels blogs que m'han animat a llençar-me a fer-ne un de propi, et paso la meva primera direcció blogger. Salutacions cordials!

http://jordipuigiferrer.blogspot.com