divendres, 29 de juliol del 2005

Els Drets Histriònics i l'Esfotut de Catalunya

Ara pla: CiU i ERC s'han posat d'acord perquè al nou Esfotut de Catalunya hi figurin els Drets Histriònics. L'Iceta ha xisclat, com li escau, que no hi ha histriònia que valgui, i en Saura, amb aquell somriure meliflu, ha dit que ara no és hora de picabaralles (o ha dit picar de banyes?, o, encara: piqué té banyes?)

Maragall va anar a l'andròleg amb en Carod per veure si es podia resoldre la cosa. La conversa:

Metge: Quin és el problema?
Maragall: Miri, jo no sé si sóc omnipotent…
Carod: O jo sóc esmèril…
Maragall: La cosa certa és que no acabem de funcionar…
Metge: Però, escoltin, vostès ja fan vida marítima?

Mentrestant, Rañé -que és un home d'una cultura espaterrant-, ha dit que la línia que es volia fer per Osona, el Ripollès i la Cerdanya no la faran (els amos), però sí que se la farà per Osona i l'Alt Empordà.

Els de la narcosala de la Vall d'Hebron s'han queixat que els veïns d'aquestes localitats no hagin apedrefat Rañé per voler fer-se línies per aquests territoris mentre a ells els estonyinen per la vena.

El tema no ha valgut ni una ratlla a l'Avui, que ha rebut menys suspensions púbiques que El Periódico, La Vanguardia i El País, tots ells diaris d'una catalanitat a prova de Boadelles.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Pincep, en una altra vida a veure si ens casem tots quatre, ja,ja. Mira que deia Kant del matrimoni "és un pacte d'ús exclusiu dels genitals". Petons de les filossssofes!!!