divendres, 10 de setembre del 2010

L'Sport carrega contra els fastos de Laporta a compte del Barça


Emilo Pérez de Rozas, cofundador d'El Periódico i col·laborador d'opinió de l'Sport, el diari esportiu que publica el mateix grup Zeta, carrega avui en aquest darrer rotatiu —encara que sense anomenar-lo—, en un article molt dur a la seva secció, «La última», contra l'expresident del Barça, Joan Laporta, arran de les informacions aparegudes sobre els fastos (viatges, festes, àpats, etc.) fets pel candidat de Solidaritat a compte dels pressuposotos del Futbol Club Barcelona.

Amb el títol «No sólo era el champán de ‘Luz de gas’», l'articulista, després de fer relació d'algunes de les suposades despeses de Laporta (Via Veneto: 285.000 euros la temporada passada; Drolma: 90.000 euros mensuals; jets privats, xampany francès…), afirma que no es pot «consentir que aquells que van anunciar que lliurarien al club els millors anys de la seva vida hagin ocultat que, la part final de la festa, és dir, l'any de l'ànec coix (així es diu l'últim any de mandat del president dels EUA), el pagaria com si fos a escot el soci culer».

Pérez de Rozas escriu que si algú va dir que faria unes auditories i, fins i tot, sofisticades i ja les tenen. per què no les ensenyen, tal com van dir que farien. «I han de fer-ho —afegeix—. Qui? On? Com? Quan? Ni idea, però algú vol presidir la Generalitat i manejar els diners de tots. I no parlo de rellotges, festes, soparets, banquets o viatges en jet privat. Parlo del pressupost de tot un país.»