dimecres, 15 d’abril del 2009

Pinça espanyola per salvar al merdós ejército español al castell de Montjuïc i insultar la memòria dels catalans

La pinça que han exercit el PSOE (PSC) i el PP avui a l'Ajuntament de Barcelona perquè el merdós Ministerio de Defensa espanyol estigui representat al Consorci del Castell de Montjuïc —amb la impresentable senyora Chacón d'abanderada— no solament demostra que per als temes importants els unionistes s'ajunten (un avís per a Xavier Trias i per a Portabella si volen fer fora al desesperat Hereu) sinó que sempre són a temps d'insultar la memòria dels catalans i, de passada, tornar a vexar la figura del president Lluís Companys, que fou afusellat,enguany farà 69 anys, en un fossar d'aquest castell pel mateix merdós ejército.



L'única actitud digna dels qui s'hi han oposat amb raons hauria estat, a més, abandonar l'Ajuntament i convocar a una immediata manifestació popular. Però els socis del PSOE, d'Iniciativa, prefereixen plànyer-se com les velles xaruques i anar tirant de la beta dels plats de llenties que els omplen la taula, i els altres sembla que tenen por a plantar cara com cal a tota aquesta colla de malparits.

Posats a fer, fóra millor que el dinamitessin, aquest maleït castell, no fos cas que, estant-hi encara el merdós ejército espanyol qualsevol dia ens tornessin a bombardejar, emparant-se en l'article 8 de la Constitución española, que proclama que el tal ejército és el «garante de la unidad de España».

2 comentaris:

Tresinores ha dit...

Els de ICV... han callat vilment. Tan que els agrada el look progre i contestari, el d'estar a la contra per tot i ara, en una cosa tant greu callen com sempre. Trist.

Anònim ha dit...

EL PODER ES EL PODER....
LAS CONISICIONS,SON LAS COMISICIONS.
DELS MORTS,DEL HONOR,DE LA VERGONYA,NO S'HAN MENJA.
JUGANT AMB BCN.