dimarts, 10 de març del 2009

Li fan un Fundació al fill del Borbón a Girona



Sembla que els paràsits no en tenen prou a robar-nos a cor que vols particularment als catalans. Ara, la Cambra de Comerç de Girona, Caixa Girona, la Fundació Gala-Salvador Dalí i La Caixa li estan muntant al príncipe Felipe (suposadament pròxim rei espanyol Felipe VI) la Fundació Príncep de Girona (com ara la del Principat d'Astúries) i li'n faran president, amb Montilla de vicepresident.

La Casa Reial dels paràsits està molt contenta d'aquest homenatge de les forces vives catalanes al seu primogènit, encara més després del maltracte que han rebut aquests últims temps de part d'una colla d'arreplegats i de desagraïts.

Mentrestant, com que es veu que no en tenim prou que ens robin els espanyols, també ens va bé que els paràsits borbònics assegurin el futur de la resta de paràsits que pareixen continuament i els regalem la dita Fundació amb diners nostrats!

1 comentari:

L'home del sac ha dit...

M'ha semblat vomitiu quan ho he llegit avui a la Vanguardia!!!
L'excusa és fer una fundació benèfica, l'objectiu és llepar-li el cul!!!
Aquests de la Caixa encara no han demostrat prou espanyolitat patrocinant a la selecció espanyola i donant feina a la filla del rei, que ara han de fer una fundació amb el nom del príncep...
A més, he llegit que això de príncep de Girona ho van abolir els Borbons amb el decret de Nova Planta i que només es va tornar a utilitzar a partir de 1976. És vergonyós, perquè posats a fer ja podrien haver abolit tot el decret de nova planta, en canvi només han recuperat allò que els anava bé a ells.