dimecres, 14 de gener del 2009

La pistola de Saura



No ens referim a l'exabrupte que li deu penjar de l'entrecuix a Sauron, el Senyor Fosc, que diuen que l'usa a tort i a dret, encara que no se sap si per allò del dret de cuixa que comporta el càrrec o perquè s'engreixa l'artilugi amb productes "ecològics" i fa de més ben servir.

Però la fotografia no enganya. La fotografia de Reuters publicada a diversos mitjans no té desperdici: mentre el conseller d'Interior, Joan Saura (ICV), participava en la manifestació jihadista de l'esquerra espanyolitzada, junt amb els amiguets d'ERC i del PSOE i tota la caterva de neoestalinistes haguts i per haver, un "pobre palestí" encaputxat brandava una pistola uns metres més enrere, al crit col·lectiu d'Alà és Gran, Visca la Jihad, Visca Hamas i Mor als infidels, en la línia democràtica que tant caracteritza la "causa".

Segons totes les fonts consultades ningú no sap qui era l'esmentat energumen; s'ha arribat a dir que la pistola era de joguina, però els Mossos, que comana Saura, ni van identificar la pistola ni l'esmentat "pobre palestí". D'una altra banda, cap fiscal, d'aquests tant amatents a denunciar catalans pel sol fet d'exercir-ne, no ha obert cap causa contra els convocants de l'aital manifestació, on es va fer apologia del terrorisme islàmic i es van cremar banderes israelianes i americanes, a més de repartir-hi propaganda insultant periodistes i escriptors, com és el cas de Pilar Rahola.

A l'últim, la portaveu parlamentària d'ICV, la imperdible Dolors Camats, s'ha afanyat —els plats de llenties s'ho valen—a defensar el dret del conseller d'Interior a anar a les manifestacions que vulgui, encara que s'hi brandi pistoles i la massa enfervorida —quasi fanàtica— faci un panegíric de la cultura de la mort.

Mentre els catalans ens permetem el luxe de mantenir al poder individus com aquest voldrà dir que estem rematadament vençuts per a la nostra llibertat.

7 comentaris:

Salvatore ha dit...

Certament, és vergonyós el que s'ha pogut veure en aquesta manifestació.
S'ha vist la realitat d'aquest país.
Un país que s'està omplint de potencials terroristes islàmics (ja fa anys que se n'estan detenint), un encaputxat exibint una pistola, una colla d'energumens cremant banderes, cridant proclames terroristes, i el més lamentable de tot, una colla de polítics de la més baixa classe humana donant-hi suport, polítics representats per l'individu més incapacitat per governar un país europeu.
Caldrà fer molta feina per reconstruir el que aquestos criminals han destruit.
Mentrestant, no deixeu d'escriure a la xarxa, és l'únic espai lliure que encara tenim!!!

Marc. ha dit...

Segons la “magnífica” llei de partits, les diferents manifestacions a favor del terrorisme de Jamas hauríen de ser prohibides, i en el cas de no poder-se anticipar als fets, actuar contra els organitzadors.
PAU per tothom, per Israel també, quantes manifestacions s’han fet contra el terrorisme suïcida i masacrador de Jamas?

Per cert:
La Rahola ja ha rebut amenaces de mort.
Heu vist la foto deL TERRORISTA amb una pistola a la manifestació encapçalada pel conseller d'interior?
Ja s'han registrat atacs a centres jueus d'espanya.
Europa encara és antisemita?

Algu pot arribar a pensar que SAURA, COM STALIN, te un fort sentiment antisemita.

Zhenze ha dit...

SAURA DIMISSIÓ!!!!
Saura (cognom-tret del Garcia Caraffa)
-Se considera a esta familia como originaria de Cataluña y entre sus más antiguos caballeros aparecen -Juan Saura-, que a fines del S.xii, pasó con Ermengol , conde de Urgel a combatir los moros del reino de Valencia..-

pot-ser ho fa per remordiments familiars i vol rentar el seu nom...

EN SAURA PRESIDIA LA MANIFESTACIÓ
ÉS MOLT TRIST LA PÈRDUA DE VIDES PERÒ...
100.000 MISSILS (de casolans res, kits fabricats a Iran..)

Hamas está considerat moviment terrorista,
pregona la jihad islàmica,
té Muhaidins suïcides,
i no va comdemnar l'atentat d'Atocha.

Manuel Simarro ha dit...

Estimat Xavier,

El teu article m'ha ofès.

Espero que ens trobem i discutim amb calma d'aquest assumpte.

Salutacions,

Manolo

Unknown ha dit...

T'esgarrifes per aquesta performance, però legitimes la maort de 1300 persones?

Marc. ha dit...

Una de les moltes diferències entre l'Estat democràtic d'Israel, i la dictadura Islamista i terrorista de Hamas és que mentres que Israel construeix refugis antiaeris pels seus nens, Hamas llança coets des de terrats d'escola, i fa servir els seus nens d'escuts humans, per poder-ne treure imatges per las CNN i CUATRO.

Pobres nens, els uns els maten com a danys "col·laterals", els altres els obligen a ser màrtirs.

Anònim ha dit...

Sense fer referència a les moltes falsedats dels comentaristes vull comentar directament la falsedat dels plantejaments de l'article del senyor Xavier Borràs:

Deixis de falsos arguments, com que jihadista? Vosté agafa una fotografia y insulta els milers de persones que es van manifestar en contra dels brutals assessinats comesos per l'exèrcit israelià. Li hauria de fer vergonya dir tantes mentides en un espai tan breu i tenir tan poca vergonya.

I que algú faci aquests crits no ho fa general, per molt que vosté vulgui falsejar la realitat.

Pel que respecta a Saura, ell ni portava pistola ni la portaria ni tampoc a expressat cap recolçament a Hamàs, encanvi, malauradament, els assessinats comesos per ordre israeliana (ningú està acussants als jueus)sí que enforteixen Hamàs i la violència a la zona, fins que es deixi viure als palestins en pau i prosperitat.