diumenge, 13 de juliol del 2008

El cap de la Guàrdia urbana hauria rebut una pallissa en un prostíbul

Diversos mitjans desmunten la tesi que va rebre l'impacte d'una pilota de goma durant la celebració ultraespanyola de l'Eurocopa



L'escàndol està servit: l'intendent en cap de la Guàrdia Urbana, Xavier Vilaró, no solament va mentir, junt amb els seus responsables polítics, sinó que el seu ingrés a l'hospital en estat molt greu responia, segons les informacions publicades a diversos mitjans (Vilaweb, La Vanguardia, El Mundo, Rac 1...) a una forta pallissa rebuda de resultes d'una baralla en un prostíbul de fora de la ciutat de Barcelona.

Segons aquestes informacions, el PP de Barcelona va encarregar a una agència de detectius que investigués què havia passat exactament i, tret de saber on es va produir la trifulca, la resta de dades es donen com a certes.

La regidora responsable de Seguretat de l'Ajuntament de Barcelona, Assumpta Escarp, ha dit que es querellarà contra tothom que digui el contrari de la tesi oficial, és a dir, que el cap de la Urbana va rebre l'impacte d'una bala de goma disparda pels Mosos d'Esquadra a la plaça Espanya. Tanmateix, els indicis apuntats pels mitjans esmentats afirmen que Vilaró, a més de cops a la zona de la melsa, en tenia al pit, als braços i a l'esquena, circumstàncies que Escarp no ha aclarit. Igualment, els Mossos d'Esquadra, als quals s'ha negat de participar en la investigació, dubten de les asseveracions de Vilaró sobre el fet que rebés l'impacte d'una bala de goma. Iguament, és de destacar que en el primer comunicat emès pel consistori barceloní sobre aquest cas, no es parlava enlloc de cap impacte a causa d'una pilota de goma.

Escarp tampoc no ha aclarit si les converses que va mantenir Vilaró amb diversos caps policiacs van ser per telèfon o en persona, ja que segons l'informe dels detectius per diversos mitjans, l'intendent en cap va anar a un ambulatori abans de l'hora adduïda en què van passar els fets de la celebració ultra de l'Eurocopa i no es va presentar a l'Hospital del Mar fins a les 8 del matí. El Mundo, a més, afirma que Xavier Vilaró hauria falsificat l'informe mèdic.

L'escàndol, evidentment, està servit. De moment, Joaquim Forn, de CiU, ja ha demanat no tan sols que s'aclareixin els fets sinó que, també, es depurin les responsabilitat polítiques que facin al cas. Cal recordar, que l'intendent en cap de la Guardia Urbana va ser nomenat per l'alcalde Hereu, que no passa, precisament, pel su millor moment de popularitat. Igualment, la FAVB també ha exigit l'esclariment immediat dels fets.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

LO QUE DIGUI "EL MUNDO",TOTS SABEM QUE NO TE CAP CREDIBILITAT.EL NOSTRE INEFABLE HEREU TAMPOC,PERO FRANCAMENT LO DEL BURDELL... UN XIC NOVELESC SI ES. JUGANT AMB BCN..........

bacus ha dit...

eskarp hauria d'estar treballant en la economia real carretera de castelldefels cap a barcelona pels pixats a macià

http://farm3.static.flickr.com/2030/1927364323_5b1f61045e.jpg

http://tripartit-watch.blogspot.com/2007/11/el-memorial-urinric-de-xuan-saura.html