diumenge, 30 de setembre del 2007

El cel de Barcelona ocupat militarment



Com cada any, gràcies a les forces d'esquerra i de progrés (ara PSOE-PSC i ICV), el cel de Barcelona és ocupat des de les 10 del matí per les forces militars de combat de l'exèrcit espanyol i del francès, és a dir, per aparells capaços de causar milers de morts amb les seves accions «pacificadores». Avions Mirage, F-18 i la Patrulla Águila (a la foto) –de nom franquista imperial– sobrevolen el nostre cel per recordar-nos que, per moltes fotos que cremem, els que manen són ells i que amb deu minuts poden bombardejar la ciutat, com històricament s'ha fet contra Barcelona dos cops al segle pel cap baix.

El nivell de soroll, contaminació i alienació mental dels participants i dels espectadors és una mostra exemplar de la democràcia municipal a què estem sotmesos els barcelonins. Hereu i Mallol, paladins de l'estultícia, com Montilla, Saura i Carod –a l'avantguarda de l'escapisme polític–, també mereixerien una crema pública dels seu retrats a les places públiques. L'acatament i la pleitesia que practiquen (el que compta són els fets) mereixen de part nostra accions contundents de desobediència civil. Tota altra cosa seria com fer volar coloms, i per a això ja tenim a la ben pagada Pilar Rahola, deixebla del Sis Ales, amb el seu estil de peixatera cridanera als canals espanyols on diu defensar-nos (sic). 

3 comentaris:

Herois ha dit...

Quins collons que tenen.

Que se'n vagin!

Unknown ha dit...

Posats a reivindicar traspassos de competències els nostres polítics (de la nostra autonomieta) podrien reivindicar el traspàs de l'exèrcit de l'aire.

Anònim ha dit...

Te voy a contar una cosa. Cuando la patrulla águila sobrevoló la costa barcelonesa formando la bandera rojigualda el público estalló en una gran ovación.Yo estaba allí y evidentemente apaludí a rabiar. Me alegra ver mi ejército sobrevolando mi ciudad .De paso os sirve a las ratas separatistas para recordar donde estáis( ESPAÑA ) y quien mandamos (LOS ESPAÑOLES)