divendres, 8 de juny del 2007

El cap dels Mossos i senyora

Un vell conegut, un dels millors i zelestial promotors musicals d'antany, m'ha urgit a dir-hi la meva sobre la situació dels Mossos d'Esquadra.

I diré que, d'entrada, la policia catalana no sé per què ha de dur aquest nom, felipista, de Mossos d'Esquadra –denota una flaquesa atàvica per dir les coses pel seu nom.

De segon, i per posar tan sols un exemple de la incompetència del cos (ecs!), el cas de Núria Pòrtulas, ja que s'ha demostrat que l'informe dels MQ és un muntatge barroer, molt típic dels stalinistes (recordeu Andreu Nin?).



I de tercer, un dibuix (del meu nebot, Jordi Borràs), publicat al setmanari La Directa, que resumeix clarament qui és el cap dels Mossos (i senyora).

No sé si m'entens...

3 comentaris:

Jordi Borràs ha dit...

;-)

Anònim ha dit...

No sé qui serà el cap dels mossos d'esquadra, però les seves actuacions són de pena. El dia 7 de juny, a la manifestació contra el G8 érem no més de 150 persones i el dispositiu dels mossos va ser aplastant. Ens van portar com un ramat durant tot el recorregut, que va ésser decidit per ells. Només diré que vam comptabilitzar 24 furgons de mossos, que a 10 efectius per furgó ens surt a 250 mossos d'esquadra. La por dels mossos era que els col·lectius anarquistes que participaven de la manifestació (que la veritat és el col·lectiu jove que més es va mobilitzar), malmetés la seva imatge. Per més informació:

http://www.kaosenlared.net/noticia.php?id_noticia=36642

Anònim ha dit...

Sauron té els dies comptats. igual que tota la colla de glòries comunistes.