dijous, 8 de setembre del 2005

Onze de Setembre: el frau nacional en marxa

Tot just ahir parlàvem de la Nació Digital que tenim en marxa, a base d'esforços i l'objectiu clar i transparent de la plena sobirania. Hi dèiem que n'hi ha que s'esforcen i reben els mínims per aquesta tasca i n'hi ha que sense haver fet res ja cobren («fins i tot hi ha gent, amics dels partits -ja m'enteneu- que han rebut pluges de milions per fer portals que no existeixen!).
Doncs, bé, sembla que els d'e-noticies ens van sentir, perquè també ahir van publicar la notícia que ERC subvenciona amb més de 72.000 euros un candidat independent a les seves llistes. «El Departament de la Presidència, que dirigeix Josep Bargalló, va atorgar 72.500 euros al “projecte de creació del diari electrònic per Internet Eurotribune.net” en la convocatòria del 2005 d’ajuts als mitjans de comunicació. El sol·licitant d’aquesta subvenció va ser Josep Maria Solano i Peña, que va anar com a candidat independent, de suplent, a la llista d’ERC a Montcada i Reixac en les municipals del 2003. Aquesta web, que es defineix com The European Tribune. Independent Journal, encara no està activa». D'això, al meu país, se'n diu estafa, i ha estat perpretada gràcies al maldestre fer del Gabinet de Comunicació Estratègica de la Secretaria de Comunicació del Departament de Presidència, gabinet que dirigeix el «periodista independent» Jordi Fortuny Batalla, amb sou de director general.
La recent creada i lloada Oficina Antifrau sembla que ja té una molt bona feina a fer: esbrinar per què es dóna 6 milions de les antigues pessetes per fer un web que no existeix.
Tanmateix, ens temem que les coses no s'aclariran: tant el Gabinet com l'Oficina els maneguen des del mateix partit «independentista».
Mans netes?
Ha, ha, ha!

2 comentaris:

Actualízate ha dit...

Feliç Diada!

Xavier Borràs ha dit...

Al final de l'article, hi dic "6 milions de les antigues pessetes". Es tracta d'un error de càlcul. La cosa és més grossa: són 12 milions de les antigues pessetes (72.500 euros)!